41. Меѓународна музичко - научна манифестација струшка музичка есен 2016

Почитувани колеги,

Со задоволство Ве покануваме на 41. музичко - научна манифестација „Струшка музичка есен“ 2016. Нејзиното одржување е предвидено во периодот од 2-4 септември, во х.Дрим, Струга. Темата на овогодишното издание на манифестацијата е:

ТРАДИЦИЈАТА КАКО ИНСПИРАЦИЈА

Прикачените документи кон овој е-маил содржат подетални информации за пријавувањето на трудовите. Вашите апликации и апстракти ги очекуваме до 15 ЈУНИ, на следните e-mail адреси: 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Со почит,
Сојуз на композиторите на Македонија

Селектори на СМЕ
м-р Мирјана Павловска Шулајковска
м-р Елени Новаковска

Претседател на СОКОМ
Доц. м-р Сони Петровски

 

повик за пријавување

апликација СМЕ

 

 

 

 

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: